Tilbage
0
Menu

Radiatorer

Vi forhandler alle de kendte radiatorfabrikater såsom Rio fra Ribe Jernindustri, samt el-radiatorer fra Glamox og Adax - alle til konkurrencedygtige priser!

Videoer

Radiatorer til dit hus så varmen kan sprede sig 

Radiatorer i alle størrelser, alle formål og til alle priser fra de bedste producenter på markedet. Her kan du finde netop den radiator du søger. Vi har almindelige panelradiatorer, men også de mere rengøringsvenlige kompaktradiatorer hvor gavlene er blændet af og der ligger en rist ovenpå. Derudover finder du også designradiatorer med helt plan front, lavkonvektor til at stå foran vinduespartier og el-radiatorer til f.eks. sommerhuse. 

Undgå at bruge unødvendig varme ved brug af radiatorer. Hvis du har flere radiatorer i et rum, brug da alle sammen i stedet for at lade en enkelt radiator varme hele rummet op. Husk, at en radiator skal være kølig i bunden, således udnytter du nemlig varmen uden at bruge for meget. Brug lidt tid på at den rigtige radiator, hvis du kender det præcise mål på den radiator du leder efter, vil du hurtigt kunne finde den.

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige radiator til dit hus.

Chatten Start en chat