Tilbage
0
Menu

Alt i værktøj - Her kan du købe billigt værktøj online

Billig værktøj hvor kvaliteten er i top

En god start på et bygge- eller hobbyprojekt er at have det rigtige værktøj. Vi tilbyder et stort og bredt sortiment af håndværktøj, stiger, haveredskaber, fugemasse, stilladser, bor, bits, skæreskiver, handsker, høreværn, opbevaring, og meget mere til dit værksted.

Vi går ikke på på kompromis med kvaliteten på værktøj og forhandler derfor kun kvalitetsprodukter fra blandt andet Irwin, Eskimo, Hultafors, Fiskars, Raaco, Bahco, Worker, Ridgid, Dana Lim, Jumbo Stillads, Ox-on, Rothenberger og Knipex.

Vi har værktøj til de fleste arbejdsopgaver såsom vvs-, el- og murer-arbejde. Lige meget om det er til gør-det-selv projekt eller til professionel brug så har vi delene du skal bruge. Og husk nu at købe sikkerhedsudstyr hvis du skal i gang med en større opgave. I gruppen sikkerhedsudstyr & handsker finder du høreværn, sikkerhedsbriller, støvmasker, knæskånere, hjelme med mere. Husk nu at passe på dig selv, det er dumt at spare på sikkerheden.

Vi leverer indenfor 1-2 dage. Har du spørgsmål til et produkt eller har brug for vejledning, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi har fagfolk siddende klar ved telefon, e-mail og chat.

God arbejdslyst