Har du tjekket vores store udsalg ud? Der er mange penge at spare lige nu

Har du tjekket vores store udsalg ud? Der er mange penge at spare lige nu

Reservedele

Hvis du skal have hjælp til at finde de rigtige reservedele til din vandhane, dit toilet, dit brusearmatur eller noget helt fjerde, er du velkommen til at kontakte os. Vi har fagfolk med mange års erfaring siddende klar ved telefon, mail og chat.

Reservedelsoversigter

Har du brug for information om hvilke/hvilken reservedel du mangler til din vandhane, dit brusearmatur eller dit toilet? Så klik her og få vist komplette reservedelsoversigter, hvor du kan filtere efter producenten på dit produkt. Findes der ikke en reservedelsoversigt til dit produkt, så prøv at se om du kan finde det via producentlogoet ovenfor.

Find den rette luftblander

En luftblander, også kaldet en perlator, er den dyse som sidder på vandhanen. Dysen blander strålen med luft og er med til at spare på vandet. Perlatorer findes i forskellige dimensioner og med forskellige funktioner. De fleste vandhaner anvender luftblandere med enten M22 eller M24 gevind. M22 er til armaturer med 22 mm udvendigt gevind, og M24 til armaturer med 24 mm indvendigt gevind. Enkelte producenter anvender luftblandere med andre dimensioner. Se opdelingen af type nedenfor.