Ønsker du stabilt og hurtigt varmt vand året rundt? - Tag et kig på Bosch' el-vandvarmere

Ønsker du stabilt og hurtigt varmt vand året rundt? - Tag et kig på Bosch' el-vandvarmere

Radiatortermostater

Det er din radiatortermostat, der sørger for, at du har en stabil og behagelig temperatur i dit hjem, og selv en radiatortermostat kan blive slidt med tiden. Med en ny radiatortermostat slipper du for irritation over manglende styr på varmen – og kan oven i købet spare penge i længden. Køb din radiatortermostat i dag på BilligVVS.dk.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Passer til ventil (Grupperet)
    91
    + Se flere
    Appstyret
    91
    Virker med
    91
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser46af97produkter
      Viser 46 ud af 97 produkter
      Vis flere produkter

      3 gode grunde til at skifte din radiatortermostat

      Hurtig og nøjagtig

      Har dine radiatortermostater efterhånden en 10-15 år på bagen, er der temmelig stor risiko for, at de ikke længere har samme hurtighed eller nøjagtighed, når de skal justere varmen i din bolig. Løsningen er nye radiatortermostater.

      Nye smarte muligheder

      Mange af de nye radiatortermostater er udstyret med teknologi, der gør, at du nemmere kan holde styr på varmen i hjemmet med f.eks. ”åben vindue-funktion” eller mulighed for at styre varmesystemet via app.

      Spar penge

      Det er oftest termostaten, der afgør, hvor effektiv din radiator er, så med en ny termostat, er der helt sikkert penge at spare – uanset, om du vælger en almindelig opgradering eller går all in på en smart styret radiatortermostat.

      • 1

        Hvordan virker en radiatortermostat?

        En klassisk radiatortermostat består af en ventil og af selve termostaten. Ventilen sidder i det rør, hvor det varme vand løber ind i radiatoren, og termostaten er den, vi indstiller vores varmegrader på. Inde i selve termostaten sidder en lille beholder, der kan udvide og trække sig sammen alt efter temperaturerne i rummet. Når luften varmes op, udvider beholderen sig og trykker på en spindel, der igen er forbundet med ventilen. Denne lukker så af for gennemstrømning, indtil varmen falder igen.

      • 2

        Hvordan sætter jeg ny radiatortermostat på?

        Først skal du vide, hvilken type ventil og pakdåse, der sidder på din radiator, og hvordan disse er monteret, så du får fat på en radiatortermostat, der passer til ventilen. Mange radiatortermostater i dag monteres med snapkobling, men du kan også være udsat for, at din gamle termostat er monteret med spændebånd, som kræver hjælp fra en skruetrækker at løsne og spænde. Enkelte termostater kan skrues direkte på ventilen. Ventilen skal oftest udskiftes af en autoriseret VVS-installatør.