Nyt badeværelse langt fra afløb? Tjek hvordan Grundfos Sololift2 afløbspumpen kan hjælpe dig

Nyt badeværelse langt fra afløb? Tjek hvordan Grundfos Sololift2 afløbspumpen kan hjælpe dig

Vandsikring

En vandsikring eller vandalarm fortæller dig, hvis der skulle være en utæthed på din vandinstallation. Den sladrer om utætte rør, dryppende vandhaner, løbende toiletter eller skader i boligens skjulte vandinstallationer. Du finder her på siden et stort udvalg af water block vandsikringer og vandalarmer til skarpe priser.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Appstyret
    91
    Dimension (")
    91
    Farve
    91
    Kan serieforbindes
    91
    Serie
    91
    Spænding
    91
    Strømudtag
    91
    Type
    91
    Bredde (mm)
    mm
    mm
    Dybde (mm)
    mm
    mm
    Højde (mm)
    mm
    mm
    IP klasse
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser28af28produkter
      Viser 28 ud af 28 produkter

      3 gode grunde til at installere en vandalarm

      Slip for dyre vandskader

      Er uheldet ude, og du står med en kælder fyldt med vand, kan det hurtigt blive en meget bekostelig affære. Med en vandalarm bliver du advaret, så du kan reagere hurtigt og få løst problemet.

      Nem montering

      Det kræver ikke alverdens udstyr eller indviklede installationer at opsætte en vandalarm eller vandsikring i din bolig. Ofte skal du ikke gøre mere end at sætte et batteri i alarmen og placere den det ønskede sted.

      Smarte løsninger

      Med moderne vandsikring følger også intelligente løsninger med vandalarmer tilknyttet wi-fi, som giver dig besked om uregelmæssigheder på din telefon.

      • 1

        Hvad er en vandalarm?

        En vandalarm advarer dig, som navnet indikerer, om vand på steder og i mængder, der kan skade din bolig og dit indbo. En vandalarm fungerer i princippet meget lig en røgalarm, så du kan nå at reagere i tide på forhold, der ikke er ønskelige. Typisk vil din vandalarm udsende en høj lyd som signal om, at der er utætheder, opsivende eller indtrængende vand i f.eks. din kælder, men du kan også få modeller som i stedet via wi-fi giver dig besked på telefonen.

      • 2

        Hvad koster vandsikring?

        Du kan sikre dig mod uønsket vandindtrængen og vandskader med forskellige typer af vandsikring og vandalarmer. Prisen afhænger af, hvor omfattende du ønsker, at din vandsikring skal være. Du kan snildt finde de helt enkle modeller, der monteres med batteri, som ikke koster mere end 3-400,-. Du kan også gå all in på avancerede SmartHome-løsninger med et utal af ekstra smarte funktioner, som f.eks. temperatur- og luftfugtighedsmåling. Et stort komplet system af fugt- og lækagealarmer for 4-7000,-.