Tilbage
0
Menu

FRI FRAGT OVER 699,- KUN FREDAG OG LØRDAG!

PVC rør

Som Danmarks største on-line forhandler af vvs produkter kan BilligVVS tilbyde et stort udvalg af førsteklasses produkter til virkeligt favorable priser. Dette gælder naturligvis også, hvis man er interesseret i pvc rør, som vi fører et stort og meget varieret udvalg af. På vor side over plastrør, kan man finde så mange forskellige typer, modeller, størrelser, farver, etc., at det bestemt kan anbefales at gå ind og orientere sig lidt. Vi bestræber os altid på at sammensætte og udvikle de produktbeskrivelser, som er placeret ud for hvert enkelt produkt, så de fremstår så overskuelige og forståelige som muligt. Derved håber vi, at de kan være en hjælp for kunden, når denne skal træffe sit valg. 

Hvilket bedre grundlag at træffe sine valg på end nyttige og informative oplysninger? Det skulle da lige være rådgivning og vejledning fra vore meget fagligt kompetente og erfarne fagfolk, som meget gerne står til rådighed for vore kunder. Det er vigtigt, at man som kunde føler sig godt rådgivet, og hos os er det altid muligt at træffe en fagmand eller en fagkvinde, der ved, hvad de har med at gøre.

Dette kan ske enten telefonisk, pr. e-mail eller over vor chat, hvor vi altid bestræber os på at give en seriøs og professionel kundeservice og support. Herudover har vi udviklet søgefunktioner, hvor man kan indtaste præferencer, for derefter at få forskellige valgmuligheder. Det er en funktion, som bestemt kan anbefales, fordi det på en hurtig og enkel måde, giver et godt overblik over mulighederne.