Tilbage
0
Menu

Kommer du hjem til et koldt gys? Få varmen - KLIK HER

Danfoss

Danfoss er synonym med kompromisløs, dansk kvalitet, og en af verdens førende producenter, når det handler om varme- køle- og/eller industriautomatik. Intelligente varmeløsninger til det moderne hjem.

Om Danfoss

Danfoss er en dansk familieejet virksomhed hjemmehørende i Nordborg, nord for Sønderborg på Als.

Danfoss'’ mest kendte produkter, er termostater til varmeregulering, men har en bred, innovativ og nyskabende produktportefølje på langt de fleste områder indenfor VVS.

En etableret pioner
Danfoss er en etableret pioner, og tilhører den absolutte elite, når det handler om intelligente varmeløsninger til hjemmet.
- Både i fbm. radiator- gulv- og/eller alternativ varme.

Smarte løsninger, der virker
Danfoss har gang på gang revolutioneret markedet for termostater og radiatorventiler bl.a. ved at introducere ventiler med forindstilling, termostater med snap-kobling og mange andre innovative løsninger, der ikke bare er smarte rent teoretisk, men som rent faktisk også fungerer i praksis.

Seneste skud på stammen, er deres Living Connect serie, der er et intelligent termostat- og styringssystem, der udover at være logisk og moderne, også kan spare dig for penge på varmeregningen.  

Mere end "bare" Danfoss

Danfoss har flere datterselskaber som f.eks. Gemina Termix og Redan.

På denne side finder du et stort udvalg af Danfoss produkter, hvad enten det er gulvvarme, radiatorventiler, varmepumper, fjernvarmeunits eller de berømte Danfoss Living produkter, du søger.