Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
Fragtpriser fra KUN 45,- Max. 165,-
Chat
Vi er online!
Mail
Svartid max. 1 time
Ring: 70 10 66 88
Åbent til kl. 22:00

Baxi - Find førsteklasses topprodukter fra Baxi her hos os

Hvis man søger efter centralvarmekedler af høj kvalitet, så er det svært at komme uden om Baxi’s utroligt spændende produkter. Baxi A/S er et dansk firma, der gennem mere end 80 år har udviklet, produceret og forhandlet centralvarmekedler, og de har i dag et stort og bredt sortiment af virkelig topprodukter. Der er ingen tvivl om, at man med et produkt fra Baxi virkelig står med noget meget ekseptionelt, og er garanteret et topprodukt.

Hos os forhandler vi flere af Baxi’s produkter, og blandt disse er oliefyr/kedler, gaskedler, stokerkedler, fastbrændselkedler og varmtvandsbeholdere, og der er ingen tvivl om, at man med et af disse produkter, får noget af det bedste på markedet. Udover at udvikle og producere deres berømte produkter, gør Baxi A/S også en stor og målrettet indsats, når det gælder om miljø, og det kommer naturligvis deres kunder til gavn.

Baxi produktgrupper

Find den Baxi løsning, der passer dig bedst!

Hvis man som kunde er i tvivl om, hvilket produkt, der passer bedst til ens behov, så er vi meget gerne behjælpelige med vejledning og gode råd om de enkelte Baxi produkter. Vi har en stor og meget kvalificeret medarbejderstab, der kan kontaktes for informationer. For at yde den bedst mulige kundeservice har man som kunde mulighed for at træffe os på såvel telefon, pr. e-mail eller via vor chat.

Uanset hvad der passer én bedst, kan man være sikker på, at den person man får kontakt med er fagligt velfunderet, så man får den optimale vejledning. Så hvorfor ikke kigge lidt nærmere på vore Baxi produkter?

Varen er nu lagt i kurven