Har du tjekket vores store udsalg ud? Der er mange penge at spare lige nu

Har du tjekket vores store udsalg ud? Der er mange penge at spare lige nu

Cirkulationspumper

Hvis det er ved at være tid til at skifte din ældre pumpe ud med en ny og slidstærk cirkulationspumpe, så kan du helt sikkert få hjælp her. Hos BilligVVS kan du altid forvente at finde et godt udvalg af cirkulationspumper fra kendte producenter og i god kvalitet. Dermed behøver du ikke frygte for, at du ikke har varmt vand i badet, når du skal til at skylle shampooen ud af håret.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Dimension (")
    91
    Anvendelse
    91
    Producent
    91
      Viser46af61produkter
      Viser 46 ud af 61 produkter
      Vis flere produkter

      Tre fordele ved at udskifte din gamle cirkulationspumpe

      1. Du bruger ikke mere strøm end nødvendigt, når det varme vand skal pumpes rundt i dit hjem. En energieffektiv model er derfor at foretrække over en gammel cirkulationspumpe.
      1. Du kan spare penge ved at udskifte din pumpe til en ny, der tilpasser sig dit behov. For eksempel har du ikke behov for, at cirkulationspumpen pumper det varme vand rundt, mens du sover.
      1. Hvis du har lavet ændringer i din bolig såsom fået gulvvarme? Så kan du få det bedste resultat ved at udskifte til en effektiv cirkulationspumpe, der kan klare det ekstra arbejde.

      Ofte stillede spørgsmål

      • 1

        Hvad er en cirkulationspumpe

        En cirkulationspumpe er en pumpe, som sørger for at vand (og andet væske) transporteres rundt i et rørstystem. Det kunne for eksempel være et varmeanlæg med rør og radiatorer, som har til formål at opvarme en bygning. En cirkulationspumpe er derfor også essentiel, hvis du gerne vil sikre dig, at der er varmt vand, når du er i bad, hvis der samtidig også bliver vasket op ude i køkkenet med varmt vand.

      • 2

        Hvad koster en cirkulationspumpe

        Prisen på en cirkulationspumpe er blandt andet afhængig af, hvor meget vand, der skal trækkes rundt og i hvor mange kredse, det skal købe. Hos BilligVVS kan du både finde billige cirkulationspumper samt modeller fra anerkendte mærker og i slidstærke materialer. Her kan du med garanti finde en cirkulationspumpe, som dækker dit behov.