Nyt badeværelse langt fra afløb? Tjek hvordan Grundfos Sololift2 afløbspumpen kan hjælpe dig

Nyt badeværelse langt fra afløb? Tjek hvordan Grundfos Sololift2 afløbspumpen kan hjælpe dig

Gasfyr

Skal du have nyt gasfyr, kan du glæde dig over, at det moderne gasfyr er både mere skånsomt over for dit energiforbrug, og er meget mere sikkert end de ældre typer. Således sørger kondenserende gasfyr for at udnytte restvarmen i den vanddamp, som ellers normalt stiger op af skorstenen. Kombineret med brugen af varmevekslere sænkes energiforbruget til opvarmning endnu mere, ligesom styring og overvågning af gasfyret er blevet mere intelligent. Se de mange muligheder, og bestil i dag med direkte levering fra BilligVVS.dk.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Ydelse (kW)
    91
    + Se flere
    Energiklasse Værdi
    91
    Producent
    91
      Viser34af34produkter
      Viser 34 ud af 34 produkter

      Ofte stillede spørgsmål om gasfyr

      • 1

        Hvad koster et nyt gasfyr?

        Prisen på et gasfyr afhænger af effekten, samt størrelsen på den eventuelt indbyggede varmtvandsbeholder til forbrugsvand, der sidder i gaskedlen. Et komplet, moderne kondenserende gasfyr uden indbygget varmtvandsbeholder kan fås fra omkring 12-15.000 og opefter, mens en gaskedel med varmtvandsbeholder prismæssigt starter fra lige under 20.000 og opefter.

      • 2

        Hvornår skal et gasfyr udskiftes?

        Den gennemsnitlige levetid på et gasfyr ligger på omkring 19-20 år. Den teknologiske udvikling gør dog løbene nye gasfyr mere energivenlige, hvorfor der kan være store besparelser på energiforbruget ved at skrifte gasfyret oftere. Samtidig kan nye krav til gasfyrenes sikkerhed og miljøpåvirkning gøre det nødvendigt at udskifte gasfyret før tid.

      • 3

        Påfyldning af vand på gasfyr – hvor ofte?

        Som udgangspunkt bør det kun være nødvendigt at efterfylde vand på varmeanlægget en til to gange årligt. Er der behov for at påfyldninger oftere end det, er det tegn på, at der er utætheder i systemet. Enten ved kedlen eller i radiator- eller gulvvarmesystemet. Dette bør undersøges nærmere af uddannede VVS-folk. Du kan se behovet for vandpåfyldning ved at holde øje med trykket i anlægget. Falder det, og opstår der ofte luft i anlægget, er det på tide at efterfylde vand.