Tilbage
0
Menu

Kommer du hjem til et koldt gys? Få varmen - KLIK HER

FRI FRAGT OVER 699,- KUN FREDAG OG LØRDAG!

Tagrender og tag

Stort udvalg af tagrender - Find din nye tagrende her!

Zink tagrender og nedløb til limning/lodning

Kobber tagrender og nedløb til lodning

Videoer

Tagrender og nedløbsrør

Hvis du er interesseret i at finde tagrender af topkvalitet og til fordelagtige priser, så se nærmere på vores store udvalg her. Det kan ofte være svært at skabe sig et overblik over, hvilke relevante tagrendløsninger der er.

Vi forhandler et stort og varieret udvalg af tagrender, og da de findes i flere forskellige materialer og størrelser, er det bestemt muligt for de fleste at finde frem til noget, der passer til boligen og ens egne ønsker. Blandt de materialer man kan vælge mellem er: kobber, stål, stål plus, aluzink, zink og plast. De tagrender vi forhandler kommer fra absolut førende producenter. Vi bestræber os altid på at sammensætte så gode og informative produktbeskrivelser som muligt ud for hvert enkelt produkt, således vores kunder hurtigt og nemt kan finde frem til informationer vedrørende tekniske data, etc.

Skulle der ønskes yderligere rådgivning vedrørende tekniske data eller anvendelse, så kan vores dygtige og erfarne medarbejdere kontaktes for dette. Der er tre måder, hvorpå man kan kontakte dem, og det er enten telefonisk, pr. e-mail eller via vores chat. Navne, numre og adresser for kontakt findes alt sammen på vores hjemmeside. Herudover bestræber vi os på altid at yde så gode fragt- og leveringsvilkår som muligt. 

Chatten Start en chat