Skab ekstra hyggelig stemning på terrassen med et bordbål fra Pelmondo

Skab ekstra hyggelig stemning på terrassen med et bordbål fra Pelmondo

Haveredskaber

Hvis du bor i hus, har kolonihave eller sommerhus, så ved du også, at det ikke er til at komme uden om en vis portion havearbejde. Hvad enten du prioriterer en velassorteret køkkenhave, en velfriseret prydhave eller er mere til en vildtvoksende naturgrund, så vil der være opgaver, der skal løses i haven. Med de rigtige haveredskaber bliver arbejdet i haven hurtigt både nemt og sjovt – uanset om du har grønne fingre eller egentlig hellere bare vil stikke hovedet i busken.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Produkt
    91
    Type
    91
    + Se flere
    Vægt (Gram)
    91
    Bredde (cm)
    cm
    cm
    Dybde (cm)
    cm
    cm
    Højde (cm)
    cm
    cm
    Længde (m)
    m
    m
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser48af78produkter
      Viser 48 ud af 78 produkter
      Vis flere produkter
      • 1

        Hvilke haveredskaber er gode at have?

        Når du skal investere i (nye) haveredskaber, så er der nogle forskellige kategorier, du kan fokusere på: Til arbejde med jord: Her er redskaber som skovl, spade og rive (og eventuelt greb) ret essentielle. Også de mindre planteskeer og -gafler er gode at have i din basisredskabspakke. Til beplantning: Her finder du redskaber til at trimme dine forskellige blomster, buske og træer – det vil sige beskærersakse, hækkesakse og grensakse, som er gode at have i et par forskellige størrelser.

      • 2

        Hvad bruger man en greb til?

        En greb – eller havegreb eller gravegreb – er rigtig god, når du skal omplante, da grebens design med de lange tænder med gode mellemrum sørger for, at rodnettet på dine planter ikke beskadiges. Greben er også god til at lufte jorden.