Få hurtigere reaktionstid på din gulvvarme med plader fra Nordic - ekstra billige lige nu

Få hurtigere reaktionstid på din gulvvarme med plader fra Nordic - ekstra billige lige nu

Pex-rør til gulvvarme

Udforsk det store udvalg af kvalitetsgulvvarmerør, der sikrer effektiv varmefordeling og ultimativ komfort. Vi har gulvvarmerør, der er designet til at opfylde moderne VVS-systemers krav og tilbyder pålidelig og energieffektiv opvarmning af dit hjem eller kontor. Oplev en ny dimension af velvære med vores avancerede gulvvarmeløsninger. Udforsk udvalget her på siden, og find dine nye gulvvarmerør i dag.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Diameter (mm)
    91
    Længde (m)
    m
    m
    Producent
    91
      Viser42af42produkter
      Viser 42 ud af 42 produkter

      3 tips til dig, der skal lægge dit eget gulvvarmesystem

      Vigtigheden af isolering

      Sørg for en effektiv isolering under dit gulvvarmesystem. En god isolering, herunder en indvendig iltbarriere, forhindrer varmetab og øger effektiviteten af dit system. Især hvis du har et betongulv, er det vigtigt at isolere korrekt for at undgå varmetab til undergrunden.

      Brug varmefordelingsplade

      Varmefordelingsplader kan være en stor fordel ved installationen af dit gulvvarmesystem. Disse plader forbedrer varmefordelingen og reducerer varmetab til underlaget. De hjælper også med at beskytte rørene, herunder den indvendige iltbarriere, mod eventuelle skader og øger effektiviteten af systemet.

      Tilknytning til centralvarme

      Hvis dit eksisterende varmesystem er baseret på centralvarme, skal du sørge for at tilknytte dit gulvvarmesystem til det. Dette gør det muligt at styre gulvvarmen sammen med de andre varmekilder i dit hjem. En professionel VVS-installatør kan hjælpe med at sikre en korrekt tilknytning og optimal drift af begge systemer.