Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
Fragtpriser fra KUN 39,- Max. 99,-
Chat
Vi er online!
Mail
Svartid max. 1 time
Ring: 70 10 66 88
Åbent til kl. 15:00

Køkkenvaske

Mest solgte køkkenvaske

Monteringsformer for vaske

Nedfældning

Nedfældning

Vasken sænkes ned i et hul i bordpladen.

Planlimning

Planlimning

Vasken limes plan med bordpladen, så vask og bordplade går ud i ét.

Underlimning

Underlimning

Vasken limes op under bordpladen.

Tilbehør

VIDEO | Montering af køkkenvask + FAQ

Denne video hjælper dig til at selv at kunne installere din nye køkkenvask til nedfældning. Se desuden videoen, hvor du kan få styr på udtryk, montering mm. så du er klar til at vælge den rigtige vask.

   

Køkkenvask

Køkkenvaske er et af de helt store produktemner her på BilligVVS.dk. Her på siderne kan du søge blandt alle de modeller vi har. At tale om en køkkenvask, er ikke mere blot at tale om et stykke standset stål. Der er i dag rigtig mange spændende forskellige designs at vælge imellem. En køkkenvask er et produkt der anvendes rigtig mange gange i løbet af en dag så derfor skal en køkkenvask opfylde mange behov. Blandt andet et behov for anvendelighed. En køkkenvask skal være udformet på en sådan måde at du finder vasken behagelig at arbejde ved.

En køkkenvask skal også tage sig godt ud. Den skal matche resten af designet i køkkenet. Måske skal køkkenvasken være dobbelt eller med en affaldskværn monteret. En køkkenvask i dag er tilpasset alle disse og mange flere behov. Vi har på forhånd opdelt køkkenvaskene så du kan vælge ud fra udformningen. Ovenfor vælger du blot den udformning du ønsker og herefter kan du i menuen til højre sortere ud fra materiale osv. En køkkenvask skal også kunne fungere godt sammen med det armatur man vælger til vasken.

Der er mange producenter efterhånden også en del interessante udenlandske køkkenvask producenter. Vi vil anbefale jer at kigge rundt på siden her, i kan søge på kryds og tværs og sortere efter behov. Ser du en køkkenvask du kan lide kan du klikke ind på billedet og læse meget mere om den enkelte køkkenvask. Der er altid et billede der viser vasken ovenfra og altid en masse information om vasken, såsom materialevalg med mere.

God fornøjelse med at kigge på køkkenvaske her på et af Danmarks største sortimenter af VVS online.

Varen er nu lagt i kurven