Tilbage
0
Menu

FRI FRAGT OVER 699,- KUN FREDAG OG LØRDAG!

Køkkenvaske

Vi har et meget bredt sortiment af køkkenvaske. For at gøre det nemmere at finde rundt har vi nedenfor lavet det så du nemt kan søge vaske efter udformning. Eller du kan længere nede søge på monteringsformen af køkkenvasken.

Vælg køkkenvask efter monteringsform

Nedfældning 

Nedfældning

Vasken sænkes ned i et hul i bordpladen

Planlimning

Planlimning

Vasken limes plan med bordpladen, så vask og bordplade går ud i ét

Underlimning

Underlimning

Vasken limes op under bordpladen

Vi forhandler følgende mærker

VIDEO | Montering af køkkenvask + FAQ

Denne video hjælper dig til at selv at kunne installere din nye køkkenvask til nedfældning. Se desuden videoen, hvor du kan få styr på udtryk, montering mm. så du er helt klar til at vælge den rigtige vask. Få også vist svar på vores ofte stillede spørgsmål om køkkenvaske her.

Køkkenvask

Køkkenvaske er et af de helt store produktemner her på BilligVVS.dk. Her på siderne kan du søge blandt alle de modeller vi har. At tale om en køkkenvask, er ikke mere blot at tale om et stykke standset stål. Der er i dag rigtig mange spændende forskellige designs at vælge imellem. En køkkenvask er et produkt der anvendes rigtig mange gange i løbet af en dag så derfor skal en køkkenvask opfylde mange behov. Blandt andet et behov for anvendelighed. En køkkenvask skal være udformet på en sådan måde at du finder vasken behagelig at arbejde ved.

En køkkenvask skal også tage sig godt ud. Den skal matche resten af designet i køkkenet. Måske skal køkkenvasken være dobbelt eller med en affaldskværn monteret. En køkkenvask i dag er tilpasset alle disse og mange flere behov. Vi har på forhånd opdelt køkkenvaskene så du kan vælge ud fra udformningen. Ovenfor vælger du blot den udformning du ønsker og herefter kan du i menuen til højre sortere ud fra materiale osv. En køkkenvask skal også kunne fungere godt sammen med det armatur man vælger til vasken.

Der er mange producenter efterhånden også en del interessante udenlandske køkkenvask producenter. Vi vil anbefale jer at kigge rundt på siden her, i kan søge på kryds og tværs og sortere efter behov. Ser du en køkkenvask du kan lide kan du klikke ind på billedet og læse meget mere om den enkelte køkkenvask. Der er altid et billede der viser vasken ovenfra og altid en masse information om vasken, såsom materialevalg med mere.

God fornøjelse med at kigge på køkkenvaske her på et af Danmarks største sortimenter af VVS online.

Mest solgte køkkenvaske