Gør dine udearealer sommerklar med udendørsbelysning fra Eglo

Gør dine udearealer sommerklar med udendørsbelysning fra Eglo

Stikdåser og forlængerledninger

Billige stikdåser, forlængerledninger og kabeltromler til ethvert behov finder du på tilbud og til faste lave priser her i Danmarks største vvs-webshop. Vi fører et stort og varieret udvalg, og hvad end du er på tilbudsjagt efter en stikdåse med afbryder og 3-10 udtag eller en kabeltromle til udendørs brug på flere meter, så har vi det du skal bruge.

Vælg filtre
Dine valg
    Kategori
    91
    Pris
    kr
    kr
    Produkt
    91
    + Se flere
    Farve
    91
    + Se flere
    Jord
    91
    IP klasse
    91
    + Se flere
    Udtag
    Længde (m)
    m
    m
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser46af208produkter
      Viser 46 ud af 208 produkter
      Vis flere produkter
      • 1

        Hvad betyder Schuko-jord?

        Flere steder i Europa opnår man jordforbindelse ved hjælp af et Schukostik med sidejord, hvilket vil sige, at jorden er placeret i siden af stikket og ikke i et tredje ben. I Danmark har vi traditionelt set brugt det trebenede stik til jordforbindelse, men fra 2011 blev det lovligt også at bruge og installere Schukostik i Danmark. Det betyder også, at du skal være opmærksom på, om stik og stikdåse passer sammen – om de benytter samme type jord.

      • 2

        Hvad betyder stikdåse uden jord?

        Vælger du at anskaffe dig en stikdåse ”uden jord”, betyder det, at du ikke opnår jordforbindelse i dine installationer. Det behøver ikke betyde så meget, hvis du skal tilslutte et par lamper i stuen eller soveværelset, men hvis det handler om større apparater som f.eks. vaske- eller opvaskemaskine, er det vigtigt, at du får den ekstra beskyttelse mod elektrisk stød, som jordforbindelsen giver.