799,-

Gælder t.o.m. lør. 28/3

 
Forside Kontakt os Om os FAQ Video Job Erhvervslogin
Fragt Betaling Status på ordre
LIGE NU: Fragtfrit over 799 kr.
Ingen online i øjeblikket
Klik for at sende en mail
Se åbningstider

Håndvaske

Tilbehør

GUIDE | Se montering af håndvask, bundventil og vandlås

Se hvordan du monterer en håndvask, enten på bolte eller på bæringer. Se også hvordan du monterer bundventil og vandlåsen under vasken.

  

Køb din håndvask hos BilligVVS

Mangler du en ny håndvask? Vi sælger håndvaske i alle størrelser og fra alle de førende producenter, og vi har et kæmpe udvalg! Hos BilligVVS finder du et bredt sortiment af håndvaske i god kvalitet. Uanset hvilken håndvask du søger, finder du den sikkert her. Vi sælger håndvaske, der skal monteres på væggen, oven på vaskeskabet eller som skal nedfældes i eller underlimes på bordpladen. Du finder også håndvaske, som er gulvstående, så det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når du skal finde den helt rigtige håndvask til dit badeværelse!

Vi har gjort det nemt for dig at finde den rigtige håndvask. Ved hjælp af det smarte filtreringsværktøj kan du søge på foretrukne producenter, monteringsformer, størrelser og meget mere. Når du har fundet den håndvask, du vil bestille, skal du bare føje den til din indkøbskurv og bestille, så sender vi den direkte hjem til din dør! Det er bare nemt, hurtigt og billigt!

Hvis du er på udkig efter en bestemt håndvask og ikke kan finde den på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har adgang til et langt større sortiment end vi rent praktisk kan have oprettet i shoppen, så vi kan skaffe stort set alle varer. Henvend dig pr. mail, telefon eller chat med det givne varenummer. Så undersøger vi pris og leveringstid hos vore leverandører og vender tilbage!

Facebook E-mærket Trustpilot Google Plus Twitter Youtube
Varen er nu lagt i kurven

Vælg om du vil handle videre eller gå til kurvenDenne besked lukker automatisk om 5 sekunder.
Eksisterende kunder
E-mail:
Password:
 
Glemt adgangskode?
Nye kunder

Med et erhvervslogin kan du som erhvervsdrivende med et CVR-nummer handle på faktura.

Hvis du ønsker et erhvervslogin, kan du anmode om et her.