Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
Fragtpriser fra KUN 39,- Max. 99,-
Chat
Vi er online!
Mail
Svartid max. 2 timer
Ring: 70 10 66 88
Åbent til kl. 22:00

Håndvaske

Mest solgte håndvaske

Du kan her finde den ønskede vask ud fra udformning og monteringsform.

Nedfældning På bord Underlimning Vægmontering

Vasken sænkes ned i et hul i bordpladen Vasken monteres ovenpå eksisterende bordplade Vasken limes op under bordpladen Vasken monteres på væggen med bolte eller bæringer

 

Tilbehør

GUIDE | Se montering af håndvask, bundventil og vandlås

Se hvordan du monterer en håndvask, enten på bolte eller på bæringer. Se også hvordan du monterer bundventil og vandlåsen under vasken.

  

Køb din håndvask hos BilligVVS

Mangler du en ny håndvask? Vi sælger håndvaske i alle størrelser og fra alle de førende producenter, og vi har et kæmpe udvalg! Hos BilligVVS finder du et bredt sortiment af håndvaske i god kvalitet. Uanset hvilken håndvask du søger, finder du den sikkert her. Vi sælger håndvaske, der skal monteres på væggen, oven på vaskeskabet eller som skal nedfældes i eller underlimes på bordpladen. Du finder også håndvaske, som er gulvstående, så det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når du skal finde den helt rigtige håndvask til dit badeværelse!

Vi har gjort det nemt for dig at finde den rigtige håndvask. Ved hjælp af det smarte filtreringsværktøj kan du søge på foretrukne producenter, monteringsformer, størrelser og meget mere. Når du har fundet den håndvask, du vil bestille, skal du bare føje den til din indkøbskurv og bestille, så sender vi den direkte hjem til din dør! Det er bare nemt, hurtigt og billigt!

Hvis du er på udkig efter en bestemt håndvask og ikke kan finde den på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har adgang til et langt større sortiment end vi rent praktisk kan have oprettet i shoppen, så vi kan skaffe stort set alle varer. Henvend dig pr. mail, telefon eller chat med det givne varenummer. Så undersøger vi pris og leveringstid hos vore leverandører og vender tilbage!

Varen er nu lagt i kurven