699,-

Gælder t.o.m. søn. 1/5

 
Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
LIGE NU: Fragtfrit over 699 kr.
Chat
Vi er online!
Mail
Svartid max. 1 time
Ring: 70 10 66 88
Åbent til kl. 17:00

Brusekabiner - stort udvalg til lave priser

Stort udvalg af brusekabiner

Brusekabiner findes i dag i så mange forskellige og interessante modeller, at man nu nærmest kan bestille en brusekabine, der er skræddersyet til ens behov og smag. Der er ingen tvivl om, at det funktionelle stadig spiller en stor rolle, når det handler om brusekabiner, og specielt i disse år, hvor der kommer så meget nyt på markedet, hvad angår brusehoveder og andet udstyr, der skal sikre en behagelig badeoplevelse. Men herudover har den rent designmæssige udvikling betydet, at en brusekabine også får en anden funktion, nemlig en visuel, hvor det rent æstetiske får en central placering. Det mærker vi også her hos os, hvor vi hele tiden forsøger at være på forkant med udviklingen, og det betyder, at vi hele tiden har de nyeste produkter fra de førende producenter på lager.

 

Det giver dig et stort og spændende udvalg af brusekabiner. Vi fører rigtig mange forskellige modeller fra de førende producenter indenfor området, og det betyder, at du kan finde brusekabiner fra Ifö, INR, Dansani og mange flere. Der findes rigtig mange forkellige udformninger, men uanset hvilken model, man ønsker, er der et kæmpe udvalg inden for greb, glas, mål, profiler og døre. Vi har derfor udviklet gode søgefunktioner, så du kan indtaste dine præferencer, for derefter at få forskellige valgmuligheder frem på skærmen.

 

Det smarte filtreringsværktøj er en funktion, der bestemt kan anbefales, fordi det på en hurtig og enkel måde giver et godt overblik over, hvilke muligheder du har. Skulle du have brug for faglig ekspertise, står vi gerne til rådighed. Vi sidder klar på telefon, e-mail og chat!

Varen er nu lagt i kurven