Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
Fragtpriser fra KUN 39,- Max. 99,-
Chat
Ingen online i øjeblikket
Mail
Svartid max. 1 time, 15 min.
Ring: 70 10 66 88
Åbner kl. 09:00

Brusekabine | Køb billige brusekabiner online hos BilligVVS

Brusekabine tilbud hver eneste uge

Vi er ikke bange for at sige det, vi har det største sortiment i brusekabiner og skilter gerne med det. Faktisk så garanterer vi dig at du her kan finde en kabineløsning der passer dit baderum. Det sagt med det naturlige forbehold at du har plads i din bolig! Faktisk har vi hver uge lave priser på brusekabiner fra de største producenter.

Hvad er en bruse kabine?

Det defineres som en lukket kabine hvori du kan tage brusebad, altså at der er glas eller plast vægge hele vejen rundt og en bund med afløb. Den adskiller sig fra øvrige bruseløsninger ved at være en samlet enhed hvor du ikke bruger rummets vægge som afskærmning. Bunden er typisk fremstillet i sanitetsakryl eller porcelæn.

Sådan vælger du din brusekabine

Brusekabiner findes i dag i så mange forskellige og interessante modeller, at man nu nærmest kan bestille en brusekabine, der er skræddersyet til ens behov og smag. Der er ingen tvivl om, at det funktionelle stadig spiller en stor rolle, når det handler om brusekabiner, og specielt i disse år, hvor der kommer så meget nyt på markedet, hvad angår brusehoveder og andet udstyr, der skal sikre en behagelig badeoplevelse. Men herudover har den rent designmæssige udvikling betydet, at en brusekabine også får en anden funktion, nemlig en visuel, hvor det rent æstetiske får en central placering. Det mærker vi også her hos os, hvor vi hele tiden forsøger at være på forkant med udviklingen, og det betyder, at vi hele tiden har de nyeste produkter fra de førende producenter på lager.

Det giver dig et stort og spændende udvalg af brusekabiner. Vi fører rigtig mange forskellige modeller fra de førende producenter indenfor området, og det betyder, at du kan finde brusekabiner fra Ifö, INR, Dansani og mange flere. Der findes rigtig mange forkellige udformninger, men uanset hvilken model, man ønsker, er der et kæmpe udvalg inden for greb, glas, mål, profiler og døre. Vi har derfor udviklet gode søgefunktioner, så du kan indtaste dine præferencer, for derefter at få forskellige valgmuligheder frem på skærmen.

Det smarte filtreringsværktøj er en funktion, der bestemt kan anbefales, fordi det på en hurtig og enkel måde giver et godt overblik over, hvilke muligheder du har. Skulle du have brug for faglig ekspertise, står vi gerne til rådighed. Vi sidder klar på telefon, e-mail og chat!

Brusekabine med svingdør eller skydedør

Ovenstående er en af de ting du skal tage stilling til når du vælger, faktisk afhænger det meget af hvordan dit badeværelse er indrettet og af hvor meget plads du har til rådighed. Ofte vælger man en brusekabine fordi den er nem at etablere i forhold til en bruseniche hvor man typisk er nødt til at have en murer ind over. Tag derfor stilling til hvilken type du ønsker ifht. indgang og de pladsmæssige hensyn der skal tages for at modellen kan være der. Brusekabine med skydedør er den bedste løsning når du ikke har alverdens plads, samtidig fås mange af modellerne i dag både med og uden tonet glas.

Varen er nu lagt i kurven