699,-

Gælder t.o.m. lør. 28/5

 
Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
LIGE NU: Fragtfrit over 699 kr.
Chat
Vi er online!
Mail
Svartid max. 1 time
Ring: 70 10 66 88
Åbent til kl. 17:00

Mest solgte badekar

Vælg dit badekar efter udformning og bredde:

Rektangulære kar

Rektangulær

» 0 cm - 160 cm
» 161 cm - 180 cm
» Over 180 cm

Fritstående kar

Fritstående kar

» 0 cm - 160 cm
» Over 160 cm
 

Hjørnekar

Hjørnekar

» Ifö
» Strømberg
» Royal Sanitaer

Vi forhandler disse mærker

 

Billige badekar til hjørne, indbygning 

Her finder du vores kæmpe udvalg af badekar i alle størrelser og udformninger. Vi har de almindelige firkantede badekar, fritstående badekar, hjørnekar og også asymmetriske badekar. Blandt producenterne er fx Ifö, Royal Bathroom og Duravit at finde.

Det er skønt for børn at komme en tur i badekarret, men også for voksne er det afslappende og behageligt at ligge i blød efter en hård arbejdsdag!

Klik dig ind i en verden af badekar, hvor du helt sikkert også finder dét, der passer til dit badeværelse og dine behov. Hvis du har spørgsmål til et produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjørnebadekar, fritstående badekar og badekar til indbygning

Uanset hvordan dit badeværelse er bygget op så kan vi levere karret til dit behov. Det kan vi fordi vi har allieret os med de største og mest anerkendte mærker, fx. Duravit, Ifö og Strømberg. Ikke alene kan du finde det rigtige kar hos os, du kan også finde inspiration hertil i mange spændende og lækre miljøbilleder.

Badekarret er ligmed forkælelse

Du kender det sikkert, følelsen af trætte ben og fødder, en ryg der er blevet belastet af at sidde på kontorstolen hele dagen bøjet indover et skrivebord. Hvis ikke har du det i forvejen ret dejligt, men vi tillader os alligevel at antage du kender følelsen og derfor vil drage fordel af en badeoplevelse ud over det sædvanlige. Netop det sikrer et badekar dig, hvad enten det skal være rundt, firkantet eller ovalt. Vi leverer også fritstående kar til dem der måtte ønske en placering midt i rummet, det er særligt velegnet til større baderum hvor hele rummet essentielt ses som et opholdsrum til velvære.

Et comeback til en klassiker

De fleste af os husker at have været i badekar som børn, plasken med vand, skum og sæbe over det hele, faktisk var det en fornøjelse allerede dengang. Sidenhen gik flere og flere væk fra badekarret og særligt i byerne blev det erstattet med brusenicher eller kabiner og det gav mere plads ved vasken som resultat heraf. Krisen kradsede også i begyndelsen af årtusindet og flere valgte badekarret fra når de renoverede og byggede nyt. Men efterhånden som økonomien blev bedre og man i højere grad har åbnet øjnene for personlig pleje, wellness og selvforkælelse har det klassiske badekar igen vundet indpas i de danske hjem. Vil du med på moden, så har vi rigtig mange fine badekar i alle former og størrelser.

Varen er nu lagt i kurven