Tilbage
0
Menu

FRI FRAGT OVER 699,- KUN FREDAG OG LØRDAG!

Badekar & spabad

Vælg dit spabad efter udformning

Vi forhandler følgende mærker

Billige badekar til hjørne eller indbygning 

Klik dig ind i en verden af badekar i alle størrelser og udformninger, hvor du helt sikkert også finder dét der passer til dit badeværelse og behov. Hvis du har spørgsmål til et produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjørne kar, fritstående kar og badekar til indbygning

Uanset hvordan dit badeværelse er opbygget, så kan vi levere karret til netop dit behov. Det kan vi, fordi vi har allieret os med de største og mest anerkendte mærker såsom Duravit, Ifö og Strømberg. Ikke alene kan du finde det rigtige kar hos os - du kan også finde inspiration hertil blandt mange spændende og lækre miljøbilleder.

Badekarret er ligmed forkælelse

Du kender det sikkert - følelsen af trætte ben og fødder, eller en ryg der er blevet belastet af at sidde på kontorstolen hele dagen. Hvis ikke, har du det i forvejen ret dejligt - men vi tillader os alligevel at antage, at du kender følelsen og derfor vil drage fordel af en badeoplevelse ud over det sædvanlige. Netop dét sikrer et badekar dig, hvad enten det skal være rundt, firkantet eller ovalt. Vi leverer også fritstående kar til dem der måtte ønske en placering midt i rummet - disse er særligt velegnet til større badeværelser hvor rummet ses som et opholdsrum til velvære.

Et comeback til en klassiker

De fleste af os husker at have været i badekar som børn - plasken med vand, skum og sæbe over det hele - faktisk var det en fornøjelse allerede dengang. Sidenhen gik flere og flere væk fra badekarret og særligt i byerne blev det erstattet med brusenicher eller kabiner, og det gav mere plads ved vasken som resultat heraf. Krisen kradsede også i begyndelsen af årtusindet og flere valgte badekarret fra, når de renoverede og byggede nyt. Men efterhånden som økonomien blev bedre og man i højere grad har åbnet øjnene for personlig pleje, wellness og selvforkælelse har det klassiske badekar igen vundet indpas i de danske hjem.

Mest solgte badekar & spabad

 • Tilføj til ønskeliste
  Varianter:
  På lager - Levering 1-2 dage
 • Tilføj til ønskeliste
  Varianter:
  Levering 5-10 dage
 • Tilføj til ønskeliste
  Varianter:
  Levering 5-10 dage
 • Chatten Start en chat