Forside Status på ordre Kontakt os Om os FAQ Video Job Min side Fragt Betaling
Gå til kurv
Fragtpriser fra KUN 39,- Max. 99,-
Chat
Vi er online!
Mail
Svartid max. 1 time
Ring: 70 10 66 88
Åbent til kl. 17:00

Faskine og Regnvandskassette - Køb dem online her

Regnvandskassetter og Faskiner - Effektiv afledning af regnvand

En faskine er en velegnet løsning til at aflede regnvand fra dit tag, hvis du skal etablere ny tilbygning til dit hus, sommerhus, carport eller garage. Faskinen tilkobles dit nedløbsrør, regnvands rende eller dræn og opsamler regnvand fra dit tag og fordeler det, så regnvandet langsomt kan sive direkte ned i jorden uden at belaste eller oversvømme kloaksystemet ved dit hus. En faskineblok er en miljøvenlig måde at aflede regnvandet på, da faskinen hjælper til at rense regnvandet og omdanne det til grundvand. Her på siden har vi samlet de bedste producenter af regnvandsfaskiner på markedet - Wavin og Plastmo og Expo-net.

Alt i faskiner til afledning af regnvand og dræn i haven

Det kan være vanskeligt og dyrt at få koblet regnvandsafløbet fra taget til det offentlige kloaknet. En faskine kan forhindre oversvømmelser ved tagrendenedløb, som ikke er sluttet til kloaksystemet.

En faskine tillader vandet at fordele sig og sive til grundvandet uden at flytte på eller bortskylle materiale. Bio-blok faskinen er et naturligt valg, der sikrer at vores regnvand bliver omdannet til grundvand af høj kvalitet. Vandet kommer ikke alene tilbage i jorden, men bliver også mere rent.

Hvordan dræner jeg vand i haven?

Hvis du som mange andre oplever at din græsplæne står under vand og du døjer med meget lerholdig jord kan det anbefales at etablere dræn i haven. For meget vand i haven kommer typisk til udtryk hvis du oplever at grunden er fyldt med vandpytter, det er hverken godt for huset eller beplantningen rundt om at stå i stillestående vand på overfladen.

Afhængigt af din grunds beskaffenhed, eventuelt fald til og fra huset så skal du tænke dig grundigt om før du begynder gravearbejdet, rådfør dig med en autoriseret vvs mand hvis du er i tvivl om fremgangsmåden.

Når gravearbejdet skal begynde og faskineblok og drænrør skal i jorden er det vigtigt at dybden er korrekt, ellers kan du risikere ikke at opnå nogen effekt at drænet. Man anbefaler, afhængigt af jordens sammensætning en dybde på maksimalt 90 cm.

Afledning af regnvand kan redde dit hus

Faktisk er det sådan at fugt- og fundamentskader på din bolig ofte kommer som resultat af for meget vand i den omkringliggende jord, typisk fordi der ikke er tænkt over konsekvensen af den mængde regnvand tagrender og afløb genererer. Du skal tænke på at dit tag jo fungerer som en gigantisk tragt der leder regnvandet ned i kloakken, opstår der fejl et sted i nedløbet eller kloakken vil det resultere i oversvømmelse og potentielle skader.

Sørg derfor altid for at få hjælp til at dimensionere afledning af regnvand og dræn af en professionel. På den måde er du sikret en holdbar løsning når først regnvandskassetten eller bio-blok faskinen skal i jorden.

Varen er nu lagt i kurven