Tilbage
0
Menu

FRI FRAGT OVER 699,- KUN FREDAG OG LØRDAG!

Afløbsrør i plast | Køb afløbsrør og fittings i plast online

Vi har et bredt udvalg af afløbsrør til at lede dit spildevand fra bad og køkken ud af huset. Uanset om du er på udkig efter plast afløbsrør, rustfri afløbsrør, støbejernsrør eller afløbsfittings som vakumfilter finder du det her! Vi har alt til dit spildevandsprojekt lige fra afløbsrør, almindelig bøjning og drejbar bøjning, muffe, grenrør, overgang til reduktionsstykke.

 

Billige afløbsrør og plast fittings

Hos os finder du alt hvad du skal bruge i afløbsrør og afløbsfittings til boligen. Det skal være nemt at handle denne her type varer, derfor har vi samlet et overskueligt og let tilgængeligt sortiment så du kan komme i mål med dit projekt hurtigst muligt.

Plast afløbsrør har revolutioneret afledning af spildevand

Ikke nok med at de er billigere at fremstille og prisen for dig som kunde er lavere, så har afløbsrør i plastik den fordel at de er lettere at håndtere i forhold til meget tunge støbejernsrør som man traditionelt har brugt i bygninger førhen. Det gør det hurtigere at installere, nemmere at vedligeholde og bedre for miljøet. Derfor har afløbsrør i plast vundet så stort indpas at det den dag i dag er nærmest religion når det kommer til afledning af spildevand i alle huse og bygninger.

Med rustfri afløbsrør får du endnu mere kvalitet

Plastik afløbsrør er ganske fine til langt størstedelen af alle behov der måtte opstå i boligen ifht. afløb. Men det kan være nødvendigt i industri eller i bygninger hvor høje temperaturer kan forekomme, at sikre sig yderligere ved at anvende rustfri afløbsrør, de er nemlig ikke brandbare og vil derfor ikke bidrage til en eventuel brand.

Støbejernsrør er stadig anvendt

Det er de fordi materialet stadig har sin berettigelse i den måde vi bygger på i dag. Typisk vil man anvende støbejernsrør til spildevandsinstallationer i bygninger over kældergulv. Såfremt ingen kælder findes: over stuegulv.

Rådfør dig med fagmand inden du vælger

Udskifter du eksisterende afløbsrør kan du naturligvis bruge tilsvarende rør, men skal du bygge nyt og eventuelt etablere et nyt badeværelse eller køkken kan det være en god idé at rådføre sig med en faguddannet kloakmester eller VVS mand, på den måde er du sikker på at få det korrekte første gang. Vores faglærte kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hvis du måtte have spørgsmål.

Chatten Start en chat